Κύπρος: Αναστολή των αγώνων της Β' εθνικής μετά τις καταγγελίες για στημένα ματς

Κύπρος: Αναστολή των αγώνων της Β' εθνικής μετά τις καταγγελίες για στημένα ματς

Την άμεση αναστολή του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ανακοίνωσε σήμερα η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), μετά τις καταγγελίες της UEFA για στημένα ματς.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΚΟΠ, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Ομοσπονδία, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ επικύρωσε τη χθεσινή (09/04/2019) εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για άμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Σύμφωνα με την απόφαση, η Ομοσπονδία θα θεσπίσει νέο κανονισμό για επιβολή ποινών για τους αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της UEFA και ο κανονισμός θα κοινοποιηθεί στα Σωματεία πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

»Επίσης στην επόμενη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θα προχωρήσει σε αποφάσεις για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, 12:59