Πριν από λίγες μέρες ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς, δήλωσε πως από την επόμενη σεζόν ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς θα αγωνίζεται για λογαριασμό τους στο ΝΒΑ.

Ο 24χρονος γκαρντ σε μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα του στο Instagram ξεκαθάρισε πως, αν και τον τιμά η δήλωση του Ντίβατς, θα αποφασίσει το καλοκαίρι αν θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος διεθνής έγραψε: «Θέλω να σχολιάσω τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν εμένα και τους Σακραμέντο Κινγκς, αφού λαμβάνω πολλές ερωτήσεις από φιλάθλους σχετικά με το μέλλον μου. Είναι πολύ κολακευτικό και αποτελεί τιμή να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για εμένα ως παίκτη ο Βλάντε Ντίβατς. Είναι ένας θρύλος του σερβικού μπάσκετ.

»Για να είμαι ξεκάθαρος, ωστόσο, δεν θα συζητήσω για το ΝΒΑ ούτε θα πάρω καμία απόφαση μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε. Η μοναδική μου έννοια είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη Φενέρμπαχτσε να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Τώρα, λοιπόν, ας εστιάσουμε στο παιχνίδι μας με τη Ζαλγκίρις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης