Ο Άνχελ Ντι Μαρία μίλησε για τους λόγους που εγκατέλειψε το Μάντσεστερ για χάρη του Παρισιού σε γαλλικό MME με πρώτο και καλύτερο το κλίμα της Αγγλίας, στο οποίο δύσκολα προσαρμόζεται ένας Λατινοαμερικάνος.

«Ήταν δύσκολη για μένα η περασμένη σεζόν, γιατί δεν έπαιζα πολύ και ήταν περίεργο να βλέπω το Champions League στην τηλεόραση, ενώ μόλις το είχα κατακτήσει με τη Ρεάλ. Είναι μία φανταστική διοργάνωση και την Τρίτη θα νιώσω τα ίδια συναισθήματα που είχα από την πρώτη στιγμή που έπαιξα με τη Μπενφίκα» δήλωσε αρχικά ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στη Le Parisien.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν ξέχασε και τον Φαν Χαάλ: «δεν τα πήγαινα πολύ καλά με τον προπονητή, οπότε πιστεύω ότι η απόφασή μου να έρθω στην Παρί ήταν η καλύτερη λύση. Στο τέλος της σεζόν, όταν έφυγα να παίξω στο Copa América, πήρα και την απόφαση να φύγω».

Τέλος, μίλησε και για την επιλογή της Παρί: «Είδα την πιθανότητα της Παρί. Θα μπορούσα να είχα έρθει νωρίτερα, πριν πάω στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν συνέβη. Νομίζω ότι ήταν γραφτό μου να βρεθώ στο Παρίσι. Απ’ όσα έχω δει έως τώρα, η ζωή στη Γαλλία είναι πολύ πιο κοντά σε αυτήν που είχα στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Μέχρι στιγμής, είμαι 100% ικανοποιημένος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης