Ο Λεμπρόν Τζέιμς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βυθίστηκαν στο πένθος μετά τη δολοφονία της Έρικα Γουίμς, της 37χρονης αδερφής του διευθυντή scouting των Καβς, Μπράντον Γουίμς.

Ο αστέρας των πρωταθλητών του ΝΒΑ σε ανάρτησή του στο Twitter την Τετάρτη ζήτησε οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με τον πυροβολισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γουίμς ανακαλύφθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στην πατρίδα του Τζέιμς στο Άκρον του Οχάιο. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Akron Beacon Journal, η Αστυνομία του Άκρον δεν έχει ανακοινώσει συλλήψεις και δεν έχει εντοπίσει υπόπτους.

Το tweet του Τζέιμς ανέφερε τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άκρον του Οχάιο! Η αδελφή του αδελφού μου δολοφονήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι της! Η οικογένεια του αδελφού μου ψάχνει απαντήσεις για το ποιος το έκανε και γιατί. Η πόλη μου πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να βρει ποιος έκανε αυτό το απαίσιο, ντροπιαστικό, αηδιαστικό πράγμα σε έναν πραγματικό άγγελο! Δικαιοσύνη για την Έρικα Γουίμς».

Ο Τζέιμς και ο Μπράντον Γουίμς μεγάλωσαν μαζί και μάλιστα ήταν συμπαίκτες στο Σεντ Βίνσεντ-Σεντ Μέρις.

Η μητέρα του Γουίμς, η Μπρέντα Λιούις-Γουίμς, ήταν η νονά του Τζέιμς. Πέθανε το 2006 λίγο πριν το ντεμπούτο του Τζέιμς στα playoffs του ΝΒΑ. Μάλιστα ο Τζέιμς είχε αφιερώσει τους 32 πόντους, τα 11 ριμπάουντ και τις 11 ασίστ του στον πρώτο του αγώνα στη μνήμη της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης