Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ο Σον που διέπρεψε στο... σημάδι!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 10:59
Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ο Σον που διέπρεψε στο... σημάδι!

Ο διάσημος αστέρας του ποδοσφαίρου της Νότιας Κορέας, Σον Χέουνγκ Μιν, ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του εκπαίδευση διάρκειας τριών εβδομάδων σε ένα στρατόπεδο του ναυτικού σώματος στη νήσο Jeju, στα νότια της χώρας.

Μάλιστα, ο άσος της Τότεναμ ήταν ένας από τους πέντε καλύτερους της «σειράς» του, ενώ σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το Ναυτικό στο Facebook χαιρετά με το Μ-16 που κρατά.

Τον Απρίλιο ο Σον εντάχθηκε στο 91ο τάγμα της 9ης ταξιαρχίας του Ναυτικού Σώματος, που σταθμεύει στο νησί Jeju, στα νότια της χερσονήσου και, όπως φαίνεται, αρίστευσε στο σημάδι, καθώς συμπεριελήφθη στους πέντε καλύτερους μεταξύ των 157 εκπαιδευομένων στις ασκήσεις με τα όπλα.

«Ήταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων της στρατιωτικής ηθικής και της εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του Ναυτικού για τον Σον, η εκπαίδευση του οποίου αφορούσε κυρίως σε μεγάλες πορείες, εργαστήρια και μαθήματα εκπαίδευσης χρήσης τυφεκίων και δακρυγόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κανονική διάρκεια του στρατού στη Νότια Κορέα είναι δύο χρόνια, ωστόσο ο Σον αρκέστηκε σε θητεία τριών εβδομάδων λόγω της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στα Asian Games του 2018.
 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 11:50