Ο Αρμάντο Ουσίγιος έφυγε από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε, μετά από περίπου 2.5 χρόνια στη Μάλαγα, αντί του Φρανσέσκ Αρνάου στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο 58χρονος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τους Ανδαλουσιάνους και ως παίκτης για πέντε χρόνια, αλλά και ως προπονητής της Β’ ομάδας την περίοδο 2006/2007, επέστρεψε ξανά στο πόστο του, μετά την θητεία του εκεί από το 2012 έως το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση του από τη Μάλαγα και τόνισε: «Το να δεχθώ αυτή την προσφορά ήταν η πιο εύκολη απόφαση της ζωής μου. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Ήμουν χαρούμενος που θα επιστρέψω, επομένως δεν υπήρχε λόγος καθυστέρησης. Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον ευχαρίστησα για την παρουσία μου στην ομάδα, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Του εξήγησα την κατάσταση, του μίλησα ανοιχτά και από τη στιγμή που ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι, με κατάλαβε και έχουμε μια πολύ καλή σχέση», τόνισε σχετικά ο Ουσίγιος και συμπλήρωσε για τον τεχνικό της ομάδας, Μίτσελ:

«Εχω μπιστοσύνη στον Μίτσελ. Εννοείται ότι θα συνεχίσει, το εγγυώμαι και με το παραπάνω. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Δουλεύουν όλοι σκληρά, είναι ενωμένοι και πιστεύω ότι ο Μίτσελ είναι ένας τρομερός προπονητής με φοβερό χάρισμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης