Ο Λιονέλ Μέσι πήρε… βαριά το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο στο χθεσινό ματς της Παρί Σε Ζερμέν με αντίπαλο τη Λιόν, για το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ως γνωστόν ο Αργεντινός αστέρας έγινε αλλαγή στο 70ο λεπτό του παιχνιδιού (ενώ το σκορ ήταν 1-1) και φρόντισε να δείξει τη δυσφορία του προς τον προπονητή του γι’αυτήν την κίνησή του, καθως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ημέρα μετά από αυτό το επεισόδιο ο Μέσι δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, καθώς επικαλέστηκε ενοχλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «L’Equipe» η Παρί κάνει λόγο ότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα της Τετάρτης (22/09) με τη Μετς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι από τη μεριά του ο Ποτσετίνο, όταν μετά τον αγώνα ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για το εν λόγω συμβάν, ανέφερε αρχικά:  «Παίρνω αποφάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκεπτόμενος το καλύτερο για την ομάδα και τους παίκτες. Άλλοτε τους αρέσουν οι αποφάσεις μου και άλλοτε όχι».

Εν συνεχεία, μιλώντας για την αντίδραση του Αργεντίνου σταρ, ισχυρίστηκε ότι: «Τον ρώτησα πώς είναι και μου είπε καλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης