Έξαλλος με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έγινε ο Λιονέλ Μέσι! Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε στο 76ο λεπτό του ντέρμπι με τη Λιόν και με το σκορ στο 1-1 να αποσύρει στον πάγκο τον Αργεντινό σούπερ σταρ, με αποτέλεσμα ο Μέσι να… τρελαθεί!

Όταν αποχώρησε από το γήπεδο για να πάρει τη θέση του ο Χακίμι, ο Μέσι δεν έδωσε το χέρι του στον Ποτσετίνο και του έδειξε με το βλέμμα του την έντονη δυσφορία του για την απόφαση του προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παρί μπορεί να επικράτησε 2-1 της Λιόν και να συνέχισε με το απόλυτο των νικών μετά από έξι αγωνιστικές στο Σαμπιονά, ωστόσο η αναμέτρηση επισκιάστηκε από το επεισόδιο με τον Μέσι.

«Πήρα την απόφαση να κάνω αλλαγή τον Λέο Μέσι για να τον προστατέψω από πιθανούς τραυματισμούς. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να τον προστατεύσουμε» δήλωσε απολογητικά μετά τον αγώνα ο Ποτσετίνο και συνέχισε:

«Παίρνω αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα έχοντας στο μυαλό μου το καλό της ομάδας και των παικτών της. Κάποιες φορές αρέσουν στους παίκτες οι αποφάσεις μου και άλλες φορές δεν τους αρέσουν. Η αντίδραση του Μέσι; Τον ρώτησα πώς τα πήγαινε και μου είπε καλά, όμως δεν έδειχνε καλά, έτσι δεν είναι;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης