Αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν είναι η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά «δεν έχει βρει» μια φόρμουλα που θα της επέτρεπε να το κάνει, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει τεθεί σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού, με το Ηνωμένο Βασίλειο να καταγράφει περισσότερους από 30.000 θανάτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 20 σύλλογοι της Premier League συζήτησαν σχέδια για πιθανή επιστροφή στη δράση τον Ιούνιο σε «εγκεκριμένους ουδέτερους χώρους», αλλά δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα έως ότου υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση για πιθανές αλλαγές στους περιορισμούς της καραντίνας.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά τη φόρμουλα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν» δήλωσε ο ο διευθύνων σύμβουλος της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου, στους «Times» και πρόσθεσε: «Μου λένε πόσο έντονη είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να επιστρέψει το ποδόσφαιρο. Εμμένω στην άποψη ότι πρόκειται να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν και ότι το ερώτημα είναι πότε και πώς και όχι αν…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης