Με άνετη νίκη ξεκίνησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο απλό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ νέων, που διεξάγεται στο Μπέντιγκο της Αυστραλίας.
Ο Έλληνας αθλητής, που έχει τοποθετηθεί στο Νο4 του ταμπλό, είχε εύκολο έργο απέναντι στον Τάι Μινγκ Γουέι από την Κινεζική Ταϊπέι, ο οποίος προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών.
Ο Σγουρόπουλος, αν και συνάντησε αντίσταση στα πρώτα δύο σετ, εν συνεχεία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε με 4-0 (11-9, 11-9, 11-4 και 11-4).

Η συνέχεια για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι σαφώς πιο δύσκολη, καθώς στη φάση των «16» αντιμετωπίζει τον Κινέζο, Σου Γινγκμπίν, ο οποίος ήδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Αυστραλία με την εθνική της χώρας του στο ομαδικό.
Ο αγώνας θα αρχίσει το Σάββατο στις 7:30 π.μ. ώρα Ελλάδας. Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 4:45 π.μ. (ώρα Ελλάδας), ο Σγουρόπουλος με παρτενέρ τη Σαμπίνα Σουργιάν από τη Σερβία, θα αντιμετωπίσουν τους Βλαντιμίρ Σιντορένκο-Μαρία Ταϊλάκοβα από τη Ρωσία στους «16» του διπλού μικτού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης