Τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου η αλλαγή σελίδας στη Ρόμα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 19:32
Τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου η αλλαγή σελίδας στη Ρόμα

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η πώληση της Ρόμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η αγορά των μετοχών του Αμερικανού Τζέιμς Παλότα, από τον συμπατριώτη του Νταν Φρίντκιν, θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να «πέσουν» οι υπογραφές.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το deal θα κλείσει με ένα ποσό μεταξύ των 750 εκατ. και του ενός δισ. ευρώ.

Η διοίκηση των «τζιαλορόσι» είχε επιβεβαιώσει στα τέλη Νοεμβρίου τις διαπραγματεύσεις με τον Τεξανό επικεφαλής του «Friedkin Group», κάνοντας λόγο τότε για «προκαταρκτικές συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές», έκτοτε όμως δεν είχαν διαρρεύσει πληροφορίες για την εξέλιξη των επαφών των δύο πλευρών.

Ο Παλότα αγόρασε τη Ρόμα το 2012, ανέλαβε καθήκοντα προέδρου και εξήγγειλε την κατασκευή νέου γηπέδου, η οποία δεν προχώρησε ποτέ.

Όλη αυτή την περίοδο, οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν κερδίσει κάποιο τίτλο (αν και έφτασαν το 2018 ως τα ημιτελικά του Champions League) και ο Αμερικανός επιχειρηματίας δέχεται σφοδρή κριτική από τους οπαδούς της ομάδας, που τον κατηγορούν ότι είναι τελείως αποστασιοποιημένος από την επένδυσή του.

Παράλληλα δεν του συγχωρούν ότι έσπρωξε στην «πόρτα της εξόδου» τις δύο εμβληματικές μορφές του συλλόγου, τον Φραντσέσκο Τότι και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 19:39