Η Μπενφίκα έχει δύσκολη αποστολή την Τρίτη στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League και ο προπονητής των «Αετών», Ρούι Βιτότρια, δήλωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση: «Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν δυνατότερο αντίπαλο είναι να αναγνωρίσεις την ανωτερότητά του και να είσαι προετοιμασμένος για ένα δύσκολο ματς. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γνωρίζεις πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς και να είσαι έτοιμος γι’ αυτές. Γνωρίζουμε πως η αντίπαλη ομάδα είναι μία από τις διεκδικήτριες του Champions League, όμως παρ’ όλα αυτά δεν θα κάνουμε πίσω».

Για το γεγονός πως η Μπενφίκα δεν έχει ποτέ προκριθεί από τα προημιτελικά από την ημέρα σύστασης του Champions League:

«Γνωρίζουμε πω η πορεία μας μέχρι εδώ δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην ιστορία του συλλόγου. Κάθε ομάδα που φτάνει ως εδώ έχει βλέψεις να κατακτήσει την διοργάνωση. Θέλουμε να κερδίσουμε τη Μπάγερν, παρότι γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι, όμως είμαι επίσης υπερήφανος που η ομάδα μου κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση. Υπάρχουν πολύ πιο δυνατές ομάδες από εμάς, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, όμως σε αυτό το στάδιο πρέπει να μελετάς τον αντίπαλο, να προετοιμάζεσαι και να έχει ως στόχο μόνο τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης