Επιρρεπής στις γκέλες αποδεικνύεται και τη φετινή σεζόν η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην Εϊμπάρ, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παραδέχεται στις δηλώσεις του ότι πλέον η κατάκτηση του τίτλου έχει γίνει πολύ δύσκολη για την ομάδα του.

«Μας άξιζε η νίκη, κάναμε ό,τι ήταν απαραίτητο. Είχαν ένα σουτ και σημείωσαν ένα γκολ. Εμείς τα πήγαμε καλά, δουλέψαμε σκληρά και κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε, αλλά αυτό συμβαίνει πολλές φορές σε εμάς» τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει μια μετάβαση στην ομάδα. Και υπάρχουν επίσης τραυματισμοί. Παίζουμε με νέους παίκτες. Μας λείπει ο Λιονέλ (Μέσι), ο οποίος κάνει τη διαφορά.

Εάν είμαι ρεαλιστής, το πρωτάθλημα είναι πλέον πολύ περίπλοκο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την απόσταση. Μου φαίνεται ότι η Ατλέτικο είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή, δεν δέχεται πολλά γκολ» πρόσθεσε ο τεχνικός των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα είναι 6η στον πίνακα με 25 βαθμούς (15 παιχνίδια), ούσα στο -7 από την Ατλέτικο (13 αγώνες) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (15 ματς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης