Η μετακίνηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Αλ Ιτιχάντ, ήταν από τις πλέον πολυσυζητημένες μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τους Μαδριλένους, αποφάσισε να φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα, με προορισμό την Σαουδική Αραβία, όπου και συνεχίζει την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα της Μέσης Ανατολής, ο έμπειρος κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», θα εισπράξει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2025, ενώ αναφερόμενος στην απόφαση του, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «AS», τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Όταν άρχισε το ποδοσφαιρικό έργο στην Σαουδική Αραβία, φαινόταν τεράστιο από κάθε άποψη. Ήθελα να είμαι μέρος του και να βοηθήσω το ποδόσφαιρο να εξελιχθεί σε αυτήν την χώρα. Η Σαουδική Αραβία είναι μια μουσουλμανική χώρα. Με υποδέχθηκαν με ανοικτές αγκάλες και αμέσως ένιωσα ότι με αγαπούσαν.

Ως μουσουλμάνος, όταν είσαι στην Μέκκα νιώθεις ήσυχος, είναι ένα εξαιρετικό μέρος. Υπάρχει πολύ πάθος εδώ και είμαι ευχαριστημένος με το επίπεδο παιχνιδιού. Είμαι πραγματικά έκπληκτος από το επίπεδο της Σαουδικής Αραβίας, γιατί στην Ευρώπη δεν βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης