«Ενός κακού, μύρια έπονται», είχε πει ο Σοφοκλής και η ρήση του αρχαίου Έλληνα τραγωδού, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του Ντάνι Αλβες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών για βιασμό μίας νεαρής κοπέλας σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης τα περασμένα Χριστούγεννα, υφίσταται εδώ και λίγες ώρες ακόμη μία «αποκαθήλωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορισμένοι κάτοικοι του Χουαζέιρο, της γενέτειράς του, έχουν ήδη ζητήσει την αφαίρεση ενός αγάλματος του που βρίσκεται σε περιοχή της πόλης, ενώ αντίστοιχη απόφαση έλαβε και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Sport», οι διοικούντες τους Καταλανούς αφαίρεσαν από τον Άλβες την ιδιότητα του «θρύλου» του ιστορικού συλλόγου. Ένας τίτλος που κατέχουν μόνο 102 παίκτες από τους χιλιάδες που έχουν φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» από τις 29 Νοεμβρίου 1899, ημερομηνία ίδρυσης της Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζόρντι Αλμπα, ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο Χεράρδ Πικέ, είναι οι τελευταίοι που εντάχθηκαν σ’ αυτόν τον κατάλογο, όπου συμπεριλαμβάνεται και ο ιδρυτής του συλλόγου, Ζοάν Γκαμπέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης