Η Λίβερπουλ δαπάνησε το ποσό των 80 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος πάντως δεν έχει κάνει την εκκίνηση που περίμεναν οι οπαδοί των «ρεντς»

Ο Κώστας Τσιμίκας με δηλώσεις του έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του στον αγγλικό σύλλογο, τονίζοντας ότι μόλις προσαρμοστεί πλήρως ο διεθνής Ουρουγουανός στράικερ θα δείξει το πραγματικό αγωνιστικό του πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται κάποιον χρόνο για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και στον τρόπο παιχνιδιού κάθε ομάδας. Ειδικά ο Ντάρβιν, διότι δεν μιλά κιόλας τα αγγλικά. Δεν ανησυχώ όμως για αυτόν καθόλου. Θα γίνει μια μηχανή των γκολ για εμάς. Βελτιώνεται διαρκώς ολοένα και περισσότερο», ανέφερε.

Να θυμίσουμε πως ο Νούνιες κόστισε το περασμένο καλοκαίρι στη Λίβερπουλ το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ. Φέτος μετρά 19 ματς με τους «reds» έχοντας  9 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο έχει επικριθεί για τις αρκετές ευκαιρίες που έχει σπαταλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης