O Kώστας Μανωλάς είναι ανάμεσα στους «πέντε κορυφαίους αμυντικούς» που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο στη Λίβερπουλ, όπως σημειώνει η αγγλική εφημερίδα Sun, σύμφωνα με τα κορυφαία γραφεία στοιχημάτων στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου αμυντικού άφησε τη Λίβερπουλ με τον Τζο Γκόμεζ ως τη μόνη διαθέσιμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο νεαρός Οζάν Καμπάκ της Σάλκε είναι φαβορί (1/2) για να υπογράψει στους “κόκκινους” τον προσεχή Ιανουάριο. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ, ο Καλιντού Κουλιμπαλί ήταν αρχικά το φαβορί για να υπογράψει στη Λίβερπουλ, αλλά τώρα έχει περάσει δεύτερος (7/4), αφήνοντας τον Κώστα Μανωλά, τον Αντόνιο Ρούντιγκερ και τον Μπεν Γουάιτ στη συνέχεια με 6/1» αναφέρει η Sun.

Σχετικά με τον Κώστα Μανωλά, αναφέρει: «Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι πολύ φθηνότερος σε σύγκριση με τον συμπαίκτη του στη Νάπολι, Κουλιμπαλί. Ο Μανωλάς έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την Premier League, για την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα η Λίβερπουλ θα μπορούσε να κοιτάξει τον αξιόπιστο αμυντικό για να αντικαταστήσει τον Φαν Ντάικ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης