Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Μπλάκμπερν και σκόραρε, συμβάλλοντας κι αυτός στη νίκη με 5-0, που χάρισε στους «πολίτες» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mία ημέρα μετά το παιχνίδι με τα «ρόδα» διεθνής Αργεντινός επιθετικός  τόνισε: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα αυτό, αλλά και για το γκολ που πέτυχα. Ακόμα ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς για την θερμή τους υποδοχή».

Εν συνεχεία ο Αγκουέρο επισήμανε:«Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό και τους φυσιοθεραπευτές οι οποίοι έκαναν σπουδαία δουλειά. Έκανα προπόνηση με την ομάδα την Δευτέρα και έπαιξα μερικά λεπτά στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν για να βρω και πάλι τον ρυθμό μου».

Παράλληλα ο Αργεντινός στράικερ μίλησε για τα παιχνίδια των «πολιτών» με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League, τονίζοντας: «Κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα είμαι έτοιμος. Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο. Τώρα έχουμε να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια της Premier League που είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης