Η αδυναμία της Ίντερ να νικήσει τη συμπολίτισσα και «αιώνια» αντίπαλό της Μίλαν στα τρία ματς που έχουν δώσει ως τώρα στη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους «νερατζούρι» ενόψει της αποψινής (Μ. Τρίτη, 19/4) μεγάλης ρεβάνς των δύο ομάδων στα ημιτελικά του Coppa d’ Italia, όπως τόνισε ο προπονητής τους Σιμόνε Ιντσάγκι.

 «Η ομάδα μας είναι γεμάτη από κίνητρα και επιθυμία για νίκη. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και τι σημαίνει για το κλαμπ και για τους οπαδούς μας. Και τα τρία ντέρμπι που παίξαμε φέτος ήταν διαφορετικά. Παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα, ενώ στο τρίτο, οι δύο ομάδες ουσιαστικά… ακύρωσαν η μία το παιχνίδι της άλλης, γνωρίζοντας πως υπήρχε και ρεβάνς και μεγάλη αξία στα εκτός έδρας γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους δύο μονομάχους χωρίζουν δύο βαθμοί στην κορυφή της Serie A (με τους «νερατζούρι» να έχουν ένα ματς λιγότερο), όμως για τον Ιντσάγκι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο έχει κατακτήσει η Ίντερ για τελευταία φορά πριν από δέκα χρόνια.

«Είναι ουσιαστικά σαν… τελικός. Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε στο μυαλό μας τις δύο διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί μόνο το Κύπελλο, το ματς με τη Μίλαν και μετά θα δούμε τον σαββατιάτικο (23/4) αγώνα με τη Ρόμα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Σιμόνε Ιντσάγκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης