Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν θα ενισχύσει την Μπάγερν Μονάχου στον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με τη Λεβερκούζεν, καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας αποχώρησε χωλαίνοντας στη διάρκεια της σαββατιάτικης εκτός έδρας νίκης 1-0 επί της Ντόρτμουντ (σ.σ. αντικαταστάθηκε από τον Ρόντε στο 58΄), ενώ έχασε τους πρώτους τέσσερις μήνες της τρέχουσας σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν πρόκειται να είναι εκεί, σίγουρα όχι,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, για τον διεθνή μέσο, το όνομα του οποίου μπήκε σε μια ήδη μακρά λίστα τραυματιών.

Η Μπάγερν θα στερηθεί επίσης των υπηρεσιών των τραυματιών ακραίων, Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, καθώς και των Νταβίντ Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ και του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, Τομ Στάρκε. Η συμμετοχή του Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, ο οποίος απουσίασε από τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, είναι αμφίβολη, αλλά ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι ο 26χρονος άσος μπορεί να τα καταφέρει και να αγωνιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης