Η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα της με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ, η οποία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 64’ και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα.

Οι οπαδοί της ομάδας της Βεστφαλίας, που το 2013 ήταν φιναλίστ στο Champions League, ξέσπασαν μετά το τελευταίο σφύριγμα, καθώς βλέπουν την Ντόρτμουντ να μην μπορεί να συνέλθει και να κινδυνεύει με υποβιβασμό, σε μία εφιαλτική και καταστροφική χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της Ντόρτμουντ κοιτούσαν αποσβολωμένοι το κοινό, ενώ οι αρχηγοί Χούμελς και Βάιντενφελερ πήγαν στην εξέδρα για να μιλήσουν με τους οπαδούς!

Αργότερα, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και δεν κρύφτηκε για τις λάθος αποφάσεις: «Αποτύχαμε ξανά… Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ή ότι ήμασταν άτυχοι. Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις και κάναμε πολλά λάθη. Μακάρι να μην είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί αυτό έκανε ακόμα περισσότερο κακό στην ομάδα μου. Δεν είχαμε την κυριαρχία που θα θέλαμε και δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Δεν κάναμε ευκαιρίες. Πλέον, πρέπει να φανούμε δυνατοί και ν’ αντιδράσουμε στο ματς με την Φράιμπουργκ. Πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη. Έχουμε περιθώρια και πρέπει ν’ αντιδράσουμε».

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις του κοινού ανέφερε: «Είναι λογικό… Είναι απογοητευμένοι με τα όσα βλέπουν. Φοβούνται και για το μέλλον της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, ομάδα και κόσμος. Κανείς μας δεν περίμενε αυτό που συνέβη, όμως πρέπει να προχωρήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης