Το... ξέκοψε για τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μην παίζετε με το όνομά μου»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021, 22:30
Το... ξέκοψε για τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μην παίζετε με το όνομά μου»

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έβαλε τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ήδη ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν εισηγήθηκε την απόκτηση του Πορτογάλου.

Αν και δεν έκανε αναφορά στη Γιουβέντους και χωρίς να αναφερθεί στις δικές του προθέσεις αναφορικά με το μέλλον του, ο «CR7» έδειξε πως έχει εκνευριστεί από όσα γράφονται για επιστροφή του στο Μπερναμπέου, τονίζοντας:

«Η ιστορία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γραφτεί. Σε λέξεις και σε νούμερα, σε τρόπαια και σε τίτλους, σε ρεκόρ και σε επικεφαλίδες. Είναι στο Μουσείο του Μπερναμέου και στο μυαλό των οπαδών του συλλόγου» για να προσθέσει:

«Σπάω τώρα τη σιωπή μου, για να πω ότι δεν μπορώ να επιτρέπω σε ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα μου και στη δουλειά μου, αφοσιωμένος και προετοιμασμένος για όλες τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσω. Όλα τα άλλα; Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια».

Αναλυτικά το μήνυμά του στο Instagram:

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο συγκεντρωμένος είμαι στη δουλειά μου. Λίγα λόγια και περισσότερη δράση. Αυτό είναι το μότο μου από την αρχή της καριέρας μου.

Παρ'όλα αυτά, πρέπει να πάρω θέση για όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα. Είναι ασέβεια ο τρόπος με τον οποίο έχει καλυφθεί το μέλλον μου στα media, ασέβεια προς τους συλλόγους που εμπλέκονται σε αυτές τις φήμες, αλλά και προς τους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές.

Η ιστορία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γραφτεί. Σε λέξεις και σε νούμερα, σε τρόπαια και σε τίτλους, σε ρεκόρ και σε επικεφαλίδες. Είναι στο Μουσείο του Μπερναμέου και στο μυαλό των οπαδών του συλλόγου. Πέρα απ' όσα κατάφερα, θα θυμάμαι αυτά τα εννέα χρόνια αυτής της σχέσης με σεβασμό που έχω ακόμη και σήμερα. Ξέρω ότι οι πραγματικοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης με έχουν στις καρδιές τους και θα τους έχω κι εγώ στη δική μου.

Στην Ισπανία υπάρχουν συχνά ειδήσεις και ιστορίες που με συνδέουν με έναν αριθμό ομάδων και διαφορετικών πρωταθλημάτων, χωρίς ωστόσο να προσπαθεί κάποιος να μάθει την αλήθεια.

Σπάω τώρα τη σιωπή μου, για να πω ότι δεν μπορώ να επιτρέπω σε ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα μου και στη δουλειά μου, αφοσιωμένος και προετοιμασμένος για όλες τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσω. Όλα τα άλλα; Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021, 22:44