Το νούμερο 5, ο μυθικός αριθμός του Ζινεντίν Ζιντάν, είναι αυτός που επέλεξε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να φορέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τη φανέλα με το 5 φορούσε ο Βαγιέχο, που πλέον έχει το 24.

«Γεια σας Μαδριλένοι, ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους είναι εδώ την πιο σημαντική μέρα της ζωής μου, την πρώτη μέρα στο μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο», είπε ο 19χρονος Άγγλος διεθνής μέσος σήμερα (15/6) στην παρουσιάσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα είναι για άλλη μια φορά μέρα ελπίδας. Το μεγαλείο των 121 χρόνων μας έχει χτιστεί με φιγούρες και παίκτες διαφορετικού ταλέντου. Πάντα λέμε ότι οι επιτυχίες που πετυχαίνουμε μαζί οφείλονται στο γεγονός ότι οι παίκτες αισθάνονται όπως οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης. Και σήμερα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο φτάνει στη Ρεάλ Μαδρίτη. Και είναι εδώ γιατί το ήθελε, γιατί αποφάσισε ότι η ιστορία του έπρεπε να συνδεθεί με αυτόν τον σύλλογο, τον καλύτερο στον κόσμο»¸είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που μας επέλεξες. Είσαι στον πιο απαιτητικό σύλλογο στον κόσμο και οι αξίες αυτού του συλλόγου θα σε συνοδεύουν για πάντα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις ερωτευτεί τη Ρεάλ Μαδρίτη παρακολουθώντας τα πέντε τελευταία μας Champions League, όπου οι αξίες μας είναι: Αλληλεγγύη, προσπάθεια, συντροφικότητα. Θα μάθεις ότι στη Ρεάλ Μαδρίτη δεν τα παρατάμε ποτέ. Και στις καρδιές εκατομμυρίων οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχεις τη δύναμη να αντέχεις τις πιέσεις και τις δυσκολίες που εμφανίζονται», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Έρχεσαι στη Ρεάλ Μαδρίτη από έναν από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, από έναν φιλικό σύλλογο όπως η Μπορούσια. Υπήρξες καθοριστικός εκεί, με αξέχαστες στιγμές. Ήσουν ο καλύτερος στην Μπουντεσλίγκα, ήσουν ο νεότερος σκόρερ της Ντόρτμουντ, επίσης ο νεότερος στην σκοράρεις με την Μπέρμιγχαμ, όπου σου απέσυραν τη φανέλα. Με την Αγγλία είσαι από τους καλύτερους και το 2021 ήσουν ο νεότερος παίκτης που έπαιξε σε Euro. Θα προσπαθήσουμε να σε κάνουμε πολύ χαρούμενο εδώ και να πετύχεις όλα σου τα όνειρα. Θα δεις ότι με αυτή τη φανέλα τίποτα δεν είναι αδύνατο».

Η Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει τον Μπέλιγχαμ συμφώνησε να πληρώσει 103 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ, ενώ επιπλέον καθορίζεται έως και 30% από αυτά τα 103 εκατομμύρια με βάση τους στόχους. Αυτό το 30% είναι 30,9 εκατομμύρια, δηλαδή η μεταγραφή το πολύ μπορεί να κοστίσει στην ομάδα της Μαδρίτης 133,9 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία θα έπρεπε να προστεθούν και οι ετήσιες αποδοχές του, 120 εκατομμύρια μεικτά σε έξι σεζόν. Συνολικά η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης