Ο Ζορζίνιο ονειρεύεται τη «Χρυσή Μπάλα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, 18:06
Ο Ζορζίνιο ονειρεύεται τη «Χρυσή Μπάλα»

Το 2021 θα μπορούσε κάλλιστα, να χαρακτηρισθεί η χρονιά του Ζορζίνιο. Ο Ιταλός μέσος, κατέκτησε με την Τσέλσι το Champions League και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και με την «σκουάντρα ατζούρα» το EURO 2020, όντας πρωταγωνιστής σε κάθε περίπτωση.

Και όπως είναι φυσικό, ο έμπειρος άσος, συγκαταλέγεται μεταξύ των επικρατέστερων για τη «Χρυσή Μπάλα», που θ΄ απονεμηθεί στις 29 Νοεμβρίου από το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Αναφερόμενος σ'αυτό το ενδεχόμενο, ο Ζορζίνιο δεν έκρυψε ότι είναι ένα παιδικό όνειρο: «Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα; Το να ονειρεύεσαι κάτι μικρό ή κάτι μεγάλο είναι το ίδιο, οπότε καλύτερα να ονειρεύεσαι κάτι μεγάλο.

Θα ήταν κάτι εκπληκτικό, το να βρω τις λέξεις για να εξηγήσω τι θα σήμαινε για εμένα. Είναι δύσκολο, είναι κάτι που όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, ήταν τόσο μακριά που τώρα, που είμαι τόσο κοντά, είναι ήδη κάτι απίστευτα όμορφο. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, τα πήγαινα καλά στην Τσέλσι κι΄ εφέτος όλα πήγαν καλά. Με την υποστήριξη όλων, νιώθω πολύ ήρεμος και χαρούμενος».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, 18:11