Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα «Independent» και μίλησε για τα προκριματικά και το άσχημο ξεκίνημα της Εθνικής, αλλά και θυμήθηκε τα παλιά, το euro του 2004 και το πέρασμά του από την Premier League.

«Δεν αρχίσαμε καλά, αλλά έχω πίστη στην ομάδα και τον προπονητή. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Εθνική, ωστόσο θα πρέπει να ανακτήσουμε τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που είχαμε, γιατί η ποιότητα δεν είναι πάντα αρκετή», ανέφερε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που έγινε το 2004 ήταν φανταστικό, κανείς δεν το περίμενε. Ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη. Όμως τα τελευταία δέκα χρόνια φτάσαμε σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο και ήμασταν τακτικά παρόντες στις μεγάλες διοργανώσεις», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσο για την θητεία του στη Φούλαμ είπε: «Η αγάπη που εισέπραξα από τους φιλάθλους θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Πάντα θα κρατώ αυτές τις αναμνήσεις μέσα μου και δεν θα ξεχάσω την αφοσίωσή τους».

Τέλος αναφέρθηκε και στους λόγους που ο Φέλιξ Μάγκατ απέτυχε στη Φούλαμ: «Δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα. Είχε διαφορετικές πεποιθήσεις και του ήταν δύσκολο να προσφέρει στην ομάδα. Οι μέθοδοί του δεν βοήθησαν, αλλά τα πράγματα ήταν ήδη δύσκολα όταν ήρθε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης