Την ικανοποίησή του για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως είναι αρκετά ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται μία… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κοντά στην πρόκρισή τους στον τελικό του Κύπελλο, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του είχε μεγάλες προσδοκίες από τη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απ’ το πώς έχουν πάει τα πράγματα έως τώρα. Όχι απ’ όλα, γιατί αποκλειστήκαμε απ’ τα ευρωπαϊκά κύπελλα, απ’ το Europa League», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Εν συνεχεία ο «Τσινγκούρι» ανέφερε: «Εμείς είχαμε πολύ μεγάλες προσδοκίες για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι απ’ τη συνολική πορεία μας, απ’ το γεγονός πως νικήσαμε σε όλα τα παιχνίδια που θέλαμε στο πρωτάθλημα και επειδή αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Απ’ την αρχή ξέραμε πως το πρωτάθλημα και το κύπελλο ήταν οι δύο πιο σημαντικοί στόχοι. Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπως είπατε, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε νίκες και να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Βαλβέρδε έκανε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό και έκανε αναφορά στην επόμενη μέρα της ομάδας του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 21:00 στην εκπομπή του «Novasports», «Ώρα των Πρωταθλητών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης