Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής υπέβαλε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0 από τον Πλατανιά στο Μάλεμε.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος πράττει κάτι τέτοιο για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν (την πρώτη φορά δεν έγινε αποδεκτή από τους ιθύνοντες του συλλόγου) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, είπε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθα πέρυσι σαν ποδοσφαιριστής και διαπίστωσα και φέτος ότι είναι η μόνη ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, παίζει καλή μπάλα και για κάποιους που λένε ότι είναι ρέντα, δεν είναι. Ο Πλατανιάς είναι δουλεμένη ομάδα χαίρομαι για τον προπονητή, γιατί είναι νέος όπως και εγώ.

Πιστεύω χάσαμε γιατί δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, παρ’ όλα αυτά όμως μείναμε στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ, κάτι που δεν έγινε.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος από τα παιδιά, ίσως η ομάδα να συνεχίσει με άλλο προπονητή θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δω.  Δεν θα τον κοροϊδέψω αν νομίζει ότι πρέπει να αλλάξει κάτι θα το δεχτώ. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης