Στην κορυφαία πεντάδα της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League συμπεριελήφθη ο Βινς Χάντερ για την εξαιρετική εμφάνισή του στο νικηφόρο παιχνίδι (65-59) της ΑΕΚ επί της Λιετκαμπέλις.
Ο σέντερ της Ένωσης είχε 28 πόντους, 9 ριμπαάουντ, 3 κλεψίματα και 1 ασίστ στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι έτσι είδε το ονομά του να φιγουράρει στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής μαζί με τους πρώην παίκτες του «δικέφαλου», Τζος Όουενς (Χάποελ Ιερουσαλήμ) και Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια), αλλά και τους Λαμόντ Ντα’Σιν Τζόουνς (Λούντβιγκσμπουργκ) και Τζούλιαν Γάμπλ (Ναντέρ).


Αναλυτικά η αναφορά του BCL στον σέντερ της ΑΕΚ: «Μαντέψτε ποιος αρχίζει να φαίνεται ως ένας πιθανός υποψήφιος MVP της σεζόν για την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Ναι, είναι ο μεγάλος Χάντερ, ο παίκτης που παίζει πάνω από τη ρακέτα και όχι μόνο σκοράρει με εντυπωσιακό στυλ, αλλά παλεύει και σαν τρελός στην άμυνα και κυνηγάει χαμένες μπάλας.
Ο Χάντερ, που ήταν MVP της εβδομάδας ήδη μία φορά στη σεζόν, είχε το βράδυ της Τρίτης 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, για να οδηγήσει στην ΑΕΚ να περάσει τη σκληρή, αλλά κάπως μπερδεμένη Λιετκαμπέλις με 65-59. Το λέι απ του στα 02:57 πριν από το τέλος με την αναμέτρηση ισόπαλη στο 54-54 έβαλε μπροστά την ΑΕΚ. Ο Χάντερ τελείωσε με +34 στην αξιολόγηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης