Σε τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή ενός 64χρονου υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών ενεπλάκη ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον.

O 64χρονος πεζός οδοκαθαριστής του Δήμου Αχαρνών εκείνη την ώρα σκούπιζε με το καροτσάκι του τον δρόμοΤο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Αγίου Κωνσταντίνου στο Μενίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος πλέι μέικερ της ΑΕΚ, που κινείτο επί της οδού Δημοσθένους, παραβίασε πινακίδα STOP και εισήλθε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Έτσι συγκρούστηκε πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 47χρονη, η οποία έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε δεξιά, διαδοχικά σε έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια παρέσυρε ένα 64χρονο πεζό οδοκαθαριστή του Δήμου Αχαρνών που εκείνη την ώρα σκούπιζε με το καροτσάκι του τον δρόμο.

Ο άτυχος οδοκαθαριστής έχασε την ζωή του επί τόπου, ενώ οι άντρες της Τροχαίας Νέας Ιωνίας που διερευνούν την υπόθεση και έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στην σύλληψη και των δύο εμπλεκομένων οδηγών στο δυστύχημα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και θα αποφασίσει ο εισαγγελέας ποιος θα κατηγορηθεί για αυτές τις συνέπειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο εξ αρχής υπαίτιος της σύγκρουσης Μάικλ Ντίξον ήταν καθαρό, ενώ του έχει ληφθεί και δείγμα αίματος και για πρόσθετη εργαστηριακή εξέταση.

Την έρευνα και προανάκριση για το τραγικό αυτό περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Νέας Ιωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης