Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην κάμερα του «zougla.gr» και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο σέντερ της Ένωσης επεσήμανε ότι βασικό μέλημα των «κιτρινόμαυρων» για τη σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει είναι να καθιερωθούν και να πρωταγωνιστήσουν στην Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ζήσης Σαρικόπουλος επεσήμανε ότι μακροπρόθεσμα με υπομονή, διάθεση και μεθοδικότητα στόχος της ΑΕΚ είναι να δείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη.

Αναφορικά με την περσινή σεζόν, όπου η Ένωση μπήκε στην διαδικασία των πλέι οφ, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Άρη, ο 25χρονος σέντερ τόνισε ότι αποτελεί παρακαταθήκη για τα όσα θα ακολουθήσουν φέτος, με τον πήχη να έχει ανέβει.

«Αφήσαμε μία δουλειά στη μέση πέρσι και θέλουμε φέτος να καθιερωθούμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος», ανέφερε ο Σαρικόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ, αλλά και τον αποκλεισμό του από την δωδεκάδα του Φώτη Κατσικάρη, ο έμπειρος σέντερ σημείωσε:

«Ήταν κέρδος και τεράστια εμπειρία για μένα, γιατί μαθαίνεις πως είναι να είσαι καθημερινά δίπλα στους καλύτερους. Ουσιαστικά ο τραυματισμός μου με οδήγησε στο να σταματήσω από την Εθνική. Μόνο κερδισμένος βγήκα από τη διαδικασία».

Τέλος για τους στόχους του σχολίασε ότι οι προσωπικοί του ταυτίζονται με τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες της ΑΕΚ.

Το βίντεο της συνέντευξης:


Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Αθηναίου στο zougla.gr: «Να γίνω κομμάτι του Ολυμπιακού», Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015, 21:32

Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης