Σε μία αρκετά δύσκολη έδρα, αυτή του ΚΑΟ Δράμας θα αγωνιστεί το Σάββατο η ΑΕΚ Νέας Κηφισιάς που είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στον ΕΣΑΚΕ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, τη Δράμα, της οποίας η βαθμολογική της θέση και τα αποτελέσματα της αντικατοπτρίζουν και το μπάσκετ που παίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ σωστή κατεύθυνση και ρόλος ξεκάθαρους στο παιχνίδι της και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς αν θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας και τις καλές εμφανίσεις μας και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αξίζει να βρίσκεται στην βαθμολογική θέση στην οποία είναι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Όγκο Αντεγκμπόγιε τόνισε πως «έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα με την οποία είμαστε ισόβαθμοι, γεγονός το οποίο μαρτυρά πως οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές. Η ομάδα μας δείχνει τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις της και τις νίκες που έκανε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στη Δράμα με στόχο μια ακόμη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης