Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ετοιμάζει τη Νέα Κηφισιά για το ματς με το Τρίκαλα, στο οποίο όπως τόνισε είναι πολύ σημαντικό να έρθει η νίκη. Η Νέα Κηφισιά είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί έως τώρα να μην έχει κάνει νίκη μακριά από την έδρα της αλλά έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια μαχητικότητα, τα παλεύει και μερικά εξ αυτών τα έχει χάσει στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μας είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι και για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση γιατί το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία για μας, καθώς με την δεύτερη νίκη επί των Τρικάλων θα έχουμε δυο νίκες διαφορά από τη συγκεκριμένη ομάδα και θα μπορούμε να δούμε το πρωτάθλημα με μεγαλύτερη αισιοδοξία στο μέλλον».

Ο φόργουορντ της ομάδας, Τόνι Κρόκερ, είπε: «Παίζουμε με μια ομάδα που δείχνει πολύ βελτιωμένη σε σχέση με αυτό που είδαμε και αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς τα Τρίκαλα έχουν καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε ώστε να ανέβουμε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης