Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ακόμη ένα double double, με 26 πόντους και 12 ριμπάουντ, και κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς σε νέα νίκη, με 120-99 επί των Πίστονς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, κάνοντας το σκορ 2-0 στη μεταξύ τους σειρά αγώνων και μένοντας πλέον δύο νίκες μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε μετά το ματς στα ΜΜΕ και επεσήμανε: «Ήμουν κουρασμένος. Παίζουμε γρήγορα. Ήταν στο παρκέ ο Μίντλετον και ο Χιλ, και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Ήμουν στο παρκέ για οκτώμισι λεπτά, συνήθως μένω για έξι – εξίμισι. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ, να είμαι πιο ενεργός και απλώς κουράστηκα. Ο κόουτς το είδε αυτό και με έκανε αλλαγή».

«Συνήθως προτιμώ να είμαι στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, αλλά εξαρτάται. Μου αρέσει να είμαι στο παρκέ. Υπάρχουν στιγμές που ο κόουτς με αφήνει μέσα κι άλλες που μου λέει να καθίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον εμπιστευτώ» πρόσθεσε.

Για το μαρκάρισμα των Πίστονς ανέφερε: «Έχει να κάνει με τη θέληση. Προσπάθησα να είμαι υπομονετικός. Μερικές φορές πρέπει να έχεις θέληση και προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Οι Πίστονς έκαναν καλή δουλειά πάνω μου, ο Μέικερ έπαιξε μαζί μου για δυόμισι χρόνια, οπότε ήξερε πού μου αρέσει να πηγαίνω».

Τέλος, για το τρίποντο που πέτυχε είπε: «Έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό, είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου τώρα. Σουτάρω στα τελευταία 15-20 ματς τώρα. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, το κάνω με αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως θα μου δώσουν την προσπάθεια κι εγώ πνευματικά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και να έχω ρυθμό».