Αμφίβολος για το Προολυμπιακό ο Σπανούλης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 15:38
Αμφίβολος για το Προολυμπιακό ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες να βρεθεί στο Προολυμπιακό τουρνουά στη Βικτόρια του Καναδά. Ο Έλληνας διεθνής δεν είναι 100% υγιής και έχει μείνει εκτός προπονήσεων αρκετές ημέρες, ενώ δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο Προολυμπιακό.

Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική και ο Ρικ Πιτίνο περιμένει να μάθει τις οριστικές εξελίξεις. Οι ενοχλήσεις στη γάμπα είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται χρόνο και προσοχή, ενώ η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες.

Η αποστολή ταξιδεύει την Παρασκευή για τον Καναδά και σύντομα θα γίνει γνωστό εάν ο Σπανούλης θα συμπεριληφθεί τελικά στην τελική 12άδα.

Με τον Κώστα Παπανικολάου εκτός εξαρχής λόγω του τραυματισμού του και τους Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου να μένουν επίσης εκτός λόγω τραυματισμού, ο Πιτίνο βλέπει τους βασικούς παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Εξάλλου, μετά την πρόκριση των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής, οι όποιες αμυδρές πιθανότητες για παρουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο εξανεμίστηκαν.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 15:50