Μένοντας… μακρυά από τα «στάνταρ» απόδοσης τους, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στην Φιλαδέλφεια από τους Σίξερς με 121-109. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι τα «ελάφια» προσπάθησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

«Οι Σίξερς έπαιξαν καλύτερα και πιο σκληρά από εμάς. Πιστέψαμε όμως στους εαυτούς μας και παλεύαμε όλο το βράδυ», δήλωσε ο Έλληνας άσος και πρόσθεσε: «Στην ζωή, πάντα, την σωστή στιγμή ο Θεός σε βάζει σε μία κατάσταση. Έπρεπε να το περάσουμε αυτό και να είμαστε πίσω με 30 πόντους. Ήταν ένα τεστ για τον χαρακτήρα μας. Όπως έχω πει, ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς, είναι να περνάς δυσκολίες. Έτσι θα βελτιωθεί η ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να παίζουμε καλά κάθε παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και όλα θα πάνε καλά. Είναι καλό αυτό που έγινε. Δε μου αρέσει να χάνω, αλλά αν χάνεις με αυτό τον τρόπο βελτιώνεσαι ως ομάδα. Οι Σίξερς, δεν έκαναν κάτι διαφορετικό. Η ευθύνη είναι δική μου. Κάποιες βραδιές δεν θα βάζεις σουτ. Πρέπει όμως να συνεχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην κάνεις πίσω. Δεν ήμουν καλός σήμερα, αλλά η ομάδα μου θέλει να συνεχίσω να σουτάρω κι εγώ θέλω να συνεχίσω να σουτάρω. Απλώς δεν μπήκαν τα σουτ σήμερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης