Η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά με τις κινήσεις της στον μεταγραφικό τομέα. Ο ιταλικός σύλλογος έκανε προσφορά για ετήσιο συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ στον Μάλκολμ Ντιλέινι. Αφού πρώτα έκανε δικό της τον Μίλος Τεόντοσιτς, η κάτοχος του τίτλου του Champions League ευελπιστεί πως ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς θα πει το «ναι» και θα συνθέσουν ένα… αχτύπητο δίδυμο στην περιφέρεια με την ασπρόμαυρη φανέλα. Η διοίκηση της ομάδας της Μπολόνια έχει ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του τεχνικού της, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος θα έχει επίσης υπό τις οδηγίες του την ερχόμενη σεζόν τους Βινς Χάντερ, Τζούλιαν Γκάμπλ, Κάιλ Ουίμς και Φρανκ Γκέινς.

Για τον Ντιλέινι ενδιαφέρθηκε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέροντας διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό που είχε ως προτεραιότητα, όμως, να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Η τελευταία φορά που ο Ντιλέινι αγωνίστηκε στην Ευρώπη ήταν για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν τη σεζόν 2015-16. Ο Ντιλέινι είχε οδηγήσει τότε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο πρώτο φάιναλ φορ της ιστορίας της στη Euroleague, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας μέσο όρο 16,3 πόντους, 5,5 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Εκείνη τη χρονιά συμπεριλήφθηκε δε στην κορυφαία πεντάδα της EuroLeague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Bίρτους Μπολόνια θα αγωνιστεί στο EuroCup την ερχόμενη σεζόν, μέσω του οποίου ευελπιστεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη Euroleague της σεζόν 2020-21.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης