Η κόντρα μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλων και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε δύο ακόμη καταγγελίες κατά του αφεντικού του Παναθηναϊκού, για παράνομη είσοδο στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, αλλά και για την δήλωσή που έκανε την επόμενη μέρα του τέταρτου τελικού.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων», οι καταγγελίες έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ακόμη, υποστηρίζουν πως ακόμη και με το συμψηφισμό των ποινών που ψήφισε πρόσφατα ο ΕΣΑΚΕ και αναμένεται να περάσει από την έγκριση (ή μη) του Σταύρου Κοντονή και του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπορούσε να μπει στο γήπεδο στις 8 Οκτωβρίου του 2016, κάτι που παραδέχθηκε στη ΓΣ και ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως λένε οι πρωταθλητές, ο κ. Μπαλτάκος, υποστήριξε ενώπιων όλων των ομάδων πως ο κ. Γιαννακόπουλος, μπήκε στο γήπεδο μόνο στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός με επίσημη θέση του είχε εκφράσει χθες τις απορίες του για τη δήλωση που είχε κάνει ο Δ. Γιαννακόπουλος μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος της προηγούμενης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης