ΠΣΑΚ: «Κύριος και παράδειγμα προς μίμηση ο Παπαμακάριος»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 15:53
ΠΣΑΚ: «Κύριος και παράδειγμα προς μίμηση ο Παπαμακάριος»
Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει το εγκώμιο του Μανώλη Παπαμακάριου, με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασής του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε ηλία 38 ετών, εξέδωσε την Παρασκευή ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), στον οποίο είναι πρόεδρος ο παλαίμαχος πλέον παίκτης.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει:

«Είναι πραγματικότητα, πως ολα τα ωραία στη ζωή εχουν ένα τέλος και κάποια στιγμή, θα έφθανε το... πλήρωμα του χρόνου για τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, όχι για τον πρόεδρο του, αλλα για τον άνθρωπο Μανώλη, για τον καλαθοσφαιριστή Παπαμακάριο. Ανθρώπους με το ήθος του, σπάνια βρίσκεις... Καλαθοσφαιριστές με την εργατικότητα του, επίσης...

Ο Μανώλης είναι παράδειγμα προς μίμηση για ολα τα νέα παιδιά... Είναι ΚΥΡΙΟΣ και τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει ολα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό μπασκετ και φυσικά στον ΠΣΑΚ, όπου θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία του, τον Νοέμβριο του 2019».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 15:57