Μολονότι η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ κατάφερε να πετύχει μία σπουδαία νίκη (79-75) κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, στην πρεμιέρα της β’ φάσης του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ωστόσο ο Αντρέα Τρινκιέρι επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς στη Λιουμπλιάνα.

«Ήταν μια καλή νίκη, αλλά δυστυχώς έχουμε δρόμο ακόμη. Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα, περιορίσαμε τα λάθη μας και όταν θες να νικήσεις μια μεγάλη ομάδα χρειάζεσαι μεγάλους παίκτες και μεγάλα σουτ. Αυτά τα είχαμε. Η νίκη ήρθε πάντως επειδή είχαμε μία πολύ καλή προσπάθεια στην άμυνά μας», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς αν θεωρεί ιστορική αυτή τη νίκη ο Τρινκιέρι, απάντησε: «Οι ιστορικές νίκες είναι στο τέλος. Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που σεβόμαστε πολύ. Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν εύκολες. Όμως είμαστε ακόμη στην αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Αναφορικά με το ματς του Σαββάτου με τη Σλοβενία, είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι πόλεμος, με πολλές επαφές και πρέπει να προσαρμοστούμε. Η Σλοβενία θα παίζει έτσι, σε γεμάτο γήπεδο και θα έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης