Ως ένα ακόμα τελικό βλέπει ο Θανάσης Γιαπλές το παιχνίδι του Ίκαρου με τον Άρη για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο Χαλκιδαίος προπονητής είπε:

«Πρόκειται για έναν ακόμα τελικό για την ομάδα μας και πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσουμε. Ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση, αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα της. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό και φυσικά θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος σε όλη την διάρκεια της χρονιάς έχει συμπαρασταθεί με απίστευτο τρόπο στον Ίκαρο. Θα τους χρειαστούμε και σε αυτό το ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Τραβόν Γούντολ, σχολίασε: «Μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό, δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν μόνο με νίκες και ο πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Άρης, για τον οποίο ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα με αρχές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης