O Κεστούτις Κεμζούρα στις δηλώσεις του, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στάθηκε στη βελτίωση που δείχνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν συγκέντρωση και ποιότητα και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης με τους Ιταλούς.

 «Η Αρμάνι παίζει καλό μπάσκετ. Έχει επτά νίκες και έμπειρους παίκτες. Πρώτα από όλα έχει στον άσο τον Ροντρίγκεθ, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος δημιουργός της και πρώτος σκόρερ. Άλλος ένας παίκτης-κλειδί είναι ο Σκόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και είναι και εκείνος ένας από τους πρώτους σκόρερ της αντιπάλου μας. Τρίτος είναι ο Μίτσοφ, ο οποίος μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις, αλλά και ο Νέντοβιτς, ο οποίος παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και είναι πολύ επικίνδυνος» επισήμανε αρχικά ο Λιθουανός κόουτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο αν σημαίνει κάτι ξεχωριστό για εκείνον το γεγονός πως στον αντίπαλο πάγκο θα βρίσκεται ο Έτορε Μεσίνα:

«Στο παρελθόν τον έχω αντιμετωπίσει, όταν εγώ ήμουν στην Χίμκι και εκείνος στην ΤΣΣΚΑ. Είχαμε κάνει κάποιες καλές νίκες τότε, όμως τώρα πρόκειται για διαφορετικές ομάδες. Βέβαια, είναι πάντα πρόκληση να παίζεις κόντρα σε ομάδες που κοουτσάρουν σπουδαίοι προπονητές και το αυριανό παιχνίδι δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρ’ όλα αυτά, εστιάζω περισσότερο στην ομάδα μου».

Ερωτηθείς για αν οι παίκτες του έχουν βρει πλέον τις ισορροπίες τους, τόνισε: «Μετά τα παιχνίδια στην Γερμανία δείχνουμε καλύτεροι και θεωρώ πως έχουμε “ανέβει”. Ήταν κρίμα που δεν γυρίσαμε με δύο νίκες, αλλά μόνο μία. Το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα ήταν πραγματικά πολύ δυνατό, όμως, και πάλι πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετικό αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δουλεύουμε και προσπαθούμε να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε παιχνίδι. Κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να δείξουμε ποιότητα και στα 40 λεπτά, όχι μόνο σε κάποια σημεία της αναμέτρησης. Θα πρέπει να παλέψουμε και στα 40 λεπτά».

Καταλήγοντας, ο Κεμζούρα αναφέρθηκε στην απουσία του Ριντ, ενώ μίλησε και για την καλή εμφάνιση του Βεζένκοφ στο πρόσφατο φιλικό με το Λαύριο, λέγοντας: «Ο Ριντ δεν θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σάσα θα είναι στο ροτέισον και πιστεύουμε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, όπως πάντα κάνει. Θα δούμε πως θα λειτουργήσει όλο αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης