Χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έως τον Ιούνιο του 2017 δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι στο διαδικτυακό κανάλι των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες για να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

«Είμαι χαρούμενος που ανακοινώθηκε πως θα μείνω εδώ για άλλα δύο χρόνια, σ’ ένα μέρος που μου αρέσει να ζω και να αγωνίζομαι μ΄ αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν προσφέροντάς μου ένα νέο συμβόλαιο», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός -με βελγικό διαβατήριο- φόργουορντ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε αν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Λοτζέσκι απάντησε: «Όχι, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Ο ατζέντης μου ήρθε στην Ελλάδα και μέσα σε δύο ημέρες συμφωνήσαμε».

Αφού έκανε μία απόπειρα να εντυπωσιάσει με τα ελληνικά του, μπροστά στην κάμερα, ο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά αναφέρθηκε στον τραυματισμό του: «Πάει αρκετά καλά. Έκανα δύο θεραπείες με prp (θεραπεία με πλάσμα από το αίμα του ασθενή) κι αυτό με βοήθησε πολύ. Τα μέλη του ιατρικού τιμ στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά και νομίζω πως θα ξεκινήσω να τρέχω σήμερα. Θα κάνω τζόγκινγκ και σιγά σιγά θα επιστρέψω».

Η «αυλαία» του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα έπεσε, με τον Ολυμπιακό να παραμένει αήττητος (5-0). Κληθείς να σχολιάσει αυτό το γεγονός επισήμανε: «Νομίζω ότι μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ήττα από την ΑΕ Νέας Κηφισιάς έχουμε βελτιωθεί. Έγιναν πολλές αλλαγές. Δεν είναι εύκολο για την ομάδα και ειδικά για τους παίκτες να προσαρμοστούν. Το 5-0 στην Ευρωλίγκα είναι υπέροχο κι ελπίζω να πάρουμε μαζί μας το “μομέντουμ” στον επόμενο γύρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kαταλήγοντας, ο Λοτζέσκι έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που κάνατε αυτό το μέρος ξεχωριστό για εμένα. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ για άλλα δύο χρόνια. Ανυπομονώ να κατακτήσω πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης