Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στον μπασκετικό Ολυμπιακό αναφορικά με το τι σκέφτονται να κάνουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», τα δύο αδέλφια έχουν αποφασίσει να παραμείνουν ιδιοκτήτες του μπασκετικού τμήματος, έχοντας συμπαίκτες ή συμπαίκτη στο πλευρό τους, αλλά και ένα πολύ καλό μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι κ.κ. Αγγελόπουλοι δεν προτίθενται να παραδώσουν τη σκυτάλη σε κανέναν άλλο επιχειρηματία (βλέπε οικογένεια Κόκκαλη) και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η επόμενη χρονιά θα είναι σαφώς καλύτερη από την εφετινή.

Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον των αδελφών Αγγελόπουλων, σύμφωνα με το οποίο θα ξεπεραστούν στους επόμενους δύο με τρεις μήνες οι όποιες δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε για… συμπαίκτης τους είναι εκείνο του εφοπλιστή Γιώργου Λεριώτη, ο οποίος είναι χορηγός στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο σενάριο παρουσιάζεται ως το πιο εφικτό από την εμπλοκή της οικογένειας Κόκκαλη στα κοινά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος είναι στενός φίλος με τον κ. Λεριώτη.

Όσον αφορά στο μπάτζετ, αναμένεται να είναι αυξημένο σε σχέση με εφέτος και, όπως λέγεται, θα φτάσει τα 12 με 13 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης