Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην εμφατική εκτός έδρας νίκη με 89-70 επί της Λαμποράλ Κούτσα εμφανίστηκε ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, τονίζοντας ότι η ομάδα του έκανε μία πειστική εμφάνιση.

«Κάναμε μια πολύ πειστική εμφάνιση για 30 λεπτά, είχαμε πολύ ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση, ήμασταν αποφασιστικοί στην άμυνα και είχαμε δει ότι το παιχνίδι της Λαμποράλ βασίζεται σε πάσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε όλα τα προβλήματα που μας έβαλε ο αντίπαλος. Όλα ξεκίνησαν από την καλή μας άμυνα και το σίγουρο ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός όταν τρέχει είναι πολύ καλή ομάδα. Ξεδιπλώσαμε τις αρετές μας στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μιλώντας για την απόδοση κάποιων παικτών είπε: «Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει υγεία. Η επιστροφή του Πέτγουεϊ ήταν πολύ σημαντική και το ροτέισον μας έγινε πιο φυσιολογικό.

Ο Κόλινς μάς βοήθησε πολύ, αλλά η φόρμα του ακόμη είναι για δέκα λεπτά, αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος όπως και ο Πέτγουεϊ. Περιμένουμε πιο ποιοτικό παιχνίδι από το Σλούκα, που ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει, ενώ βοήθησε και ο Κατσίβελης. Μπορούμε να περιμένουμε καλύτερα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης