Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό,  που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (10/12, 19:00), για την 8η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Αυτό αποφασίστηκε από την Αστυνομία, τη Δευτέρα (4/12), κατά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθεί δίχτυ πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ θα υπάρξουν και κενές θέσεις πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» (138Β, 103Β, 105Β), καθώς και πλησίον της φυσούνας των διαιτητών (118Β). Από πλευράς ΑΕΚ, το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο υπεύθυνος Λειτουργίας Γηπέδου & Οργάνωσης Αγώνα, Ηλίας Μπόβαλης και ο υπεύθυνος Ασφαλείας, Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΑΕΚ, ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως τα παρακάτω:

«Είναι απαιτητή ανάγκη να μη γίνει χρήση καπνογόνων, καθώς όπως επισημάνθηκε από την Αστυνομία αυτό ενδέχεται να προκαλέσει πρόβλημα στην ομαλότητα και εξέλιξη του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απαιτητή ανάγκη προκειμένου να μην προκληθεί συμφόρηση και καθυστέρηση στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους εντός των επόμενων ημερών με τους γνωστούς τρόπους.

Είναι απαιτητή ανάγκη για τον ίδιο λόγο να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο, ειδικά αν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, και για να μην ταλαιπωρηθούν, αλλά και για να εισέλθουν στην ώρα τους στο ΟΑΚΑ, ήτοι πριν από την έναρξη του αγώνα.

Επισημαίνεται, ότι ανήμερα των αγώνων τα ταμεία του ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι πόρτες του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν από την έναρξη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης