Μπλατ: «Δεν ανταποκριθήκαμε»

Μπλατ: «Δεν ανταποκριθήκαμε»

Μετά την ήττα από την Γκραν Κανάρια με 90-67 ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.

«Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια. Έπαιξε πολύ καλά. Ήταν λάθος εβδομάδα για εμάς να κάνουμε το ταξίδι στην Γκραν Κανάρια. Τη διπλή εβδομάδα. Ήταν πολύ-πολύ δύσκολο ταξίδι και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Όμως, είναι δικό μας λάθος, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

»Υπάρχουν πολλά που δεν κάναμε σωστά, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε άμεσα μπροστά. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε, αν θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν του ζητήθηκε, δε, να κάνει ένα σχόλιο για τις εκτός έδρας ήττες του Ολυμπιακού, απάντησε: «Προφανώς θα μπορούσα να αναφέρω παιχνίδια που κερδίσαμε κόντρα σε μεγαλύτερες ομάδες ή που χάσαμε για 1-2 plays. Σίγουρα θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Παίζουμε χωρίς τους δύο βασικούς μας πόιντ γκαρντ. Βγάλε από οποιαδήποτε ομάδα τους δύο βασικούς της πόιντ γκαρντ, να δούμε τι μπορεί να κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει, όμως, να βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε το κενό τους».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, 09:49