Ο Ιωάννης Παπαπέτρου γνωρίζει τη σημασία του αγώνα της Δευτέρας στο ΣΕΦ ενάντια στον Παναθηναϊκό και τονίζει πως το πάθος και η θέληση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.

«Το ματς είναι ένα από αυτά που κρίνουν την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλουμε και οι δύο και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό και απαιτητικό παιχνίδι, στη διάρκεια του οποίου πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, σοβαροί και αποτελεσματικοί στην προσπάθειά μας» δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών στη Real News, πριν προσθέσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ασφαλώς και παίζουν ρόλο η τακτική και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα ντέρμπι, όμως απαιτείται και καρδιά, πάθος και θέληση για να είσαι στο τέλος εσύ ο νικητής, αυτός που θα ξεχωρίσει στο γήπεδο και θα κάνει τη διαφορά. Περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει, να σταθεί δίπλα μας, όπως κάνει πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Με τον Παππά στο ΣΕΦ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης