Ομάδα υψηλής ποιότητας και… επικινδυνότητας, κυρίως εκτός έδρας, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου, σε δηλώσεις του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων επί ισπανικού εδάφους, για την 32η αγωνιστικής της Euroleague. Παράλληλα, ο προπονητής των «νυχτερίδων» στάθηκε στους Σλούκα, Σπανούλη και ΜακΚίσικ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στον Βεζένκοφ.

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες έμπειρους, πρωταθλητές, που ξέρουν πώς να κερδίζουν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά, έχει καλούς σουτέρ και κυρίως έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με διείσδυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σλούκας συνεχίζει να παίζει καλά, ο Σπανούλης παίζει καλύτερα και ο Βεζένκοφ παίζει στο καλύτερο επίπεδό του, όπως επίσης και ο ΜακΚίσικ. Είναι μια ομάδα με ποιότητα. Έχει κάποιες ήττες το τελευταίο διάστημα όμως είναι μια ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας παρά στην έδρα της, είναι πάντα ανταγωνιστική.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στη Βαλένθια, είμαστε καλύτερα συγκριτικά με τον τελευταίο αγώνα μας με την Μπάγερν Μονάχου, δώσαμε κάποιους συνεχόμενους αγώνες, ξεμείναμε από ενέργεια, όμως είμαστε πιο υγιείς».

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός σέντερ των «νυχτερίδων», Μάικ Τόμπι, είπε: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη και αν τα καταφέρουμε, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορούμε να κάνουμε πολλές φορές υπολογισμούς, αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας να πάρουμε και τις τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια και αυτό να ξεκινήσει κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να τους νικήσουμε για πρώτη φορά στην έδρα μας και να πλησιάσουμε στην οκτάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης