Ο Τσαρλς Τζένκινς, αφού πρώτα τόνισε πως «η Άλμπα είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι δείχνει το ρεκόρ της» στη Media Day του Ολυμπιακού πριν το ματς με τους Γερμανούς (12/11, 21:00, Novasports 1HD), δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του Πειραιά έχει παίκτες να καλύψουν το κενό του τραυματία Άαρον Χάρισον υποδεικνύοντας τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ εξήγησε πως, όταν αυτός και οι συμπαίκτες του πιέζουν στην άμυνα, τότε γίνονται όλα πιο εύκολα για τον Κώστα Σλούκα στην επίθεση.

Αναλυτικά, ο Τσαρλς Τζένκινς δήλωσε στη Media Day του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, με την Άλμπα Βερολίνου, στο ΣΕΦ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει το ρεκόρ της Άλμπα» ήταν το πρώτο σχόλιο του αμυντικογενή Αμερικανού γκαρντ, Τσαρλς Τζένκινς, που πρόσθεσε σχετικά με τη γερμανική ομάδα: «Κάποιοι παίκτες βρίσκονται μαζί τα τελευταία χρόνια και αυτό τους βοηθάει. Πρέπει να παίξουμε καλά αμυντικά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς αν θα στοχεύσει στην άμυνα ξανά ο Ολυμπιακός, όπως έκανε κόντρα στη Ζενίτ, ο Τζένκινς απάντησε: «Για εμένα που είμαι αμυντικός παίκτης, το κάνει πιο εύκολο. Ειδικά γιατί μπορούμε να βοηθήσουμε έτσι τον Σλούκα που έχει τη δυνατότητα να παίξει καλύτερα και να οργανώσει την επίθεση. Είναι καλός πασέρ, τρέχει καλά την ομάδα. Αν εγώ κι οι υπόλοιποι σταματήσουμε τους αντιπάλους μας στην άμυνα, τότε του δίνουμε αυτή τη δυνατότητα».

Για την απουσία του Άαρον Χάρισον και αν θα κληθεί να καλύψει το κενό του ο ίδιος ή άλλοι παίκτες, ο Τσαρλς Τζένκινς σχολίασε: «Ο δικός μου ρόλος θα μείνει ο ίδιος πάνω κάτω, δεν θα αλλάξει. Θα δοθεί η ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Ίσως ο Παπανικολάου, που παίζει διαρκώς καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια, να είναι αυτός που θα βγει μπροστά, ή ο Λαρεντζάκης, που πιστεύω πως θα έχει μεγαλύτερο ρόλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης