Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα (6/01, 21.00, ΕΡΤ 2) και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για το εάν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα εάν θα παίξει ή όχι ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το εάν έμαθαν κάτι από το παιχνίδι που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ σημείωσε: «Μάθαμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι στην άμυνα στο πικ εν ρολ, καθώς και στα τελευταία δύο λεπτά, καθώς στο ΟΑΚΑ περίπου 1.15’ πριν από το τέλος ήμασταν μπροστά με τέσσερα πόντους, αλλά χάσαμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλούς τομείς, αλλά ξέρουμε ότι παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, που παίζει με πολλούς παίκτες που είναι μαζί για αρκετά χρόνια. Όμως, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε».

Για το εάν θα χρησιμοποιήσει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε απάντησε: «Ίσως ναι. Θα αποφασίσουμε το πρωί».

Για το εάν αισθάνεται, τώρα, πιο έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό υποστήριξε: «Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά εάν απαντήσω ναι μπορεί να συμβεί το αντίθετο. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως. Τώρα, είμαστε καλύτερη ομάδα σε σχέση με πριν, ωστόσο όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι, να παίξουμε καλά και να βάλουμε τα ανοικτά σουτ που θα έχουμε, αλλά και σε καταστάσεις κοντά στο καλάθι. Θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί στις τελευταίες φάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης